43+ Vintage Winkels Antwerpen Centrum

Op het moment hebben de twee maar liefst vier winkels twee in Amsterdam een in Haarlem en een in Antwerpen. Elke Zondag open in Antwerpen.


Dit Zijn De Allerleukste Vintage Adresjes In Antwerpen Om Te Shoppen

Nationalestraat 95 Aalmoezenierstraat 4 Antwerpen Antwerpen.

Vintage winkels antwerpen centrum. In september besloten ze om een samen een nieuwe winkel te openen. Deze secondhand shop is geen echte vintagestore omdat de eigenaars bewust kozen voor recente designer clothing. T 00 32 03 2894318.

Als je de typische Meir beu bent wordt het hoog tijd om deze vintage winkels op te zoeken. Er bestaat een goede kans dat je een uniek stuk scoort dat gewild is door alle fashionistas bij Jutka Riska in de Nationalestraat 87Als je eens wil vintage shoppen voor de kleintjes ga je best bij Mamouch in de Eggestraat 6Hier vind je tweedehands designerkledij voor prijzen tot 35. Deze lang straat zit vol met hippe vintage winkels.

Eén van de grootste antiek centrums in Europa. Winkelen in Antwerpen België. Vrijdagmarkt 14 2000 Antwerpen.

Kleding Schoenen Accessoires Deco. Overzicht van retro vintage winkels in provincie Antwerpen met contactgegevens en beschrijving. Hier zijn vijf winkels in Antwerpen waar je terecht kunt voor de mooiste vintage-meubels schilderijen en accessoiresVeel shopplezier.

Een bekende straat met tweedehands winkels is de Kloosterstraat. ELLE Fashion Dit zijn onze 10 favoriete vintage shops in Brussel. Louis XV Louis XVI Henri.

This one is for die-hard vintage shoppers. Thrift Vintage Store Sint-Andries 4 tips and reviews. Hier vind je onder andere op nummer 63 Full Effect.

Nationalestraat 122 2000 Antwerpen. Met meer dan 5 000 m² antieke meubelen decoratie bouwmaterialen lampen kleinmeubelen snuisterijen brocante. In België en met een 60 antiekgroothandelaren onder één dak biedt Antique-centre Slegers u een dagelijks wisselende voorraad aan van verschillende prijscategorieën en in verschillende stijlen oa.

Zes keer vintage in Antwerpen. De twee eigenaars kenden elkaar al een tijdje en hun samenwerkingen verliepen erg vlot. In veel wijken van Antwerpen vind je leuke vintage winkels.

Voor de vintage lovers onder ons. Kom passen in de boetiek of bestel snel in de web-shop. Antwerpen staat bekend om haar bruisende centrum met leuke winkels en uitgaansgelegenheden.

De Origineelste retro collecties. Ontdek vintage Antwerpen en ga opzoek naar mooie nieuwe aanwinsten. RIOT Vintage Shop is een plek waar je ongetwijfeld vele prachtige vintage parels tegenkomt.

RIOT Vintage Shop. Helder is een shop en atelier in één voor hedendaagse designobjecten meubelen juwelen en assessoires van jong internationaal talent. Located on one of the cutest squares in Antwerp this thrift shop is a tiny walhalla for vintage boots leather wallets and other accessories.

2000 Antwerpen historisch centrum. City Furniture Cover Couch is een nieuw en uniek concept in Antwerpen. Een vintage winkel met een breed assortiment.

The poster Club Shop hier. Boetieks in Gent Hasselt Antwerpen Brugge. Sinds kort werd de winkel.

Alles voor een Retro Lifestyle. SeventyOne Antwerpen Antwerpen. Wel is het hier prijziger dan bij de andere vintage winkels in Antwerpen.

Het is een indrukwekkende stad met een idyllische sfeer en heeft ontzettend veel te bieden. Dec 17 2012 - De Alkmaarsche Courant zette al vintage kleding- accessoire- en meubelwinkels op een rij en stippelde een vintage route uit door het centrum van Alkmaar. Van deze vintage winkel met geel getapet logo moet je maar net gehoord Nanne is your girl hebben want als dagjesmens zal je hier niet zo snel langslopen.

Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele fotos van de beste winkels en winkelcentra in Antwerpen op Tripadvisor. The Marc Jacobs Shop hier. Na een eerste populaire winkel in Utrecht kwam er in 2005 een tweede filiaal van Sussies in Antwerpen.

Lenz van City Furniture verkoopt vintage design meubels en Sofie Cover Couch restaureert en stoffeert meubilair. Maar Antwerpen is natuurlijk ook een prachtige stad met charmante straten en herenhuizen.


Dit Zijn De Allerleukste Vintage Adresjes In Antwerpen Om Te Shoppen


Vintage Winkels Antwerpen


0 Response to "43+ Vintage Winkels Antwerpen Centrum"

Post a Comment